Sivut

lauantai 22. lokakuuta 2011

Aika aikaa kutakin...

La 22.10.2011

Olisikohan tämä kello hauska ajan virkistäjä?

Kuva: © Marleena

Hintaahan tällä ihmeellä kyllä on, kieltämättä.

Vai olisiko näistä jompi kumpi parempi vaihtoehto?

Kuva: © Marleena
Tai sitten kenties tämä?
Kuva: © Marleena
Toisaalta inhoan kelloja, siis kiirettä, joilla sekunttiviisarit töksähdellen ryntäävät eteenpäin, isot viisarit nytkähtelevät ja pikkuviisarit sipsuttavat. Pidän sen vuoksi kelloa vain eteisessä ja keittiössä. Keittiössä tarvitsen sitä ruoan laitossa, eteisessä, kun olen lähdössä jonnekin enkä halua myöhästyä.

Kello voi olla hyvä sisustuselementtikin. Oikeassa paikassa, jolloin sitä tarvitaan oikeaan aikaan. Muuten kellot saisivat minun puolestani seisahtaa. Ihan kuin laulussa Kirka toivoo hetkien seisahtuvan:

Kuva: http://meteli.net/levy/Kirkan-parhaat/6520
http://youtu.be/s2vm99S21lE
http://youtu.be/M8-KBfB1Qws
http://youtu.be/hvUyy4PI3ac
http://youtu.be/xgiPcVOuXWo

Tai sitten muuten vaan seisahtukoot. Ajan jakaminen keinotekoisesti kesäaikaan ja talviaikaan, on sekin turha stressielementti. Jos unohdatkin, että siirryttiin taas jompaan kumpaan aikaan, saatatkin seuraavana päivänä olla muka tunnin myöhässä tai tunnin etuajassa, vaikka aika sinänsä ei ole muuttunut miksikään.

Kun elämä soljuu rauhallisesti eteenpäin, sielukin lepää ja keho nauttii... Kun ehtii tehdä kaiken, mitä haluaisikin eikä koko ajan ole kauhea kiire ja paniikki päällä. Koulussa kellot soivat koko päivän, milloin ulos, milloin sisään, välitunnille ja tunnille...

Kotona haluan rauhaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Ne piristävät päivääni!